Vilka är vi

OM OSS

Lanner Bygg startades 2004 och dåvarande inriktning var renovering & badrum. Verksamheten gick in i en ny skede 2016 då bolaget fick ny delägare och ny personal.

Bolagsformen växlades från enskild firma till AB och med engagemang har vi nu utvecklat bolaget med fokus på kompetens, kommunikation och yrkesskicklighet.

Under åren har vi samlat på oss värdefull erfarenhet från olika typer av projekt med den tydliga inriktningen att uppnå ett gott resultat som lever upp till kundens förväntningar.

Vi har lite olika erfarenhet där vissa har så lite som 5 år medans vissa av oss närmare 30 år. Vår främsta tillgång är vårt team och vår personal.

Vi är ett sammansvetsat lagbygge bestående av skickliga hantverkare och projektledare etc med hög yrkesstolthet som brinner för det vi gör. Vi sätter stor vikt vid attityd och ansvar, vilket borgar för samordning mellan beställare, samarbetspartners, konsulter och leverantörer.

Vårt synsätt - tillsammans bygger vi mer

MOT Kunder

VI SKALL

Vår struktur är att stötta gemensamma processer och göra det dagliga arbetet lättare för er likväl som för oss i det gemensamma projektet.

Vår kärnverksamhet är att utveckla, bygga, bygga om hus på ett sätt som gör våra kunder nöjda med både pris och kvalité, men för att göra det möjligt behöver det finnas en stabil plattform bakom kulisserna.

Där ryms upphandlingar, beräkningar, genomförande, kravställningar och kompetenta snickare. Men det finns också värderingar som stödfunktioner.
Med rötterna från skogarna i Småland så finns en ådra som kännetecknas mycket av kostnadseffektiva lösningar med hög kvalité där vi håller vad vi lovar.

Om vi inte anser oss ha förmågan att leverera ett resultat som vi kan stå bakom så tackar vi nej, och vi tar aldrig oss an ett arbete som vi inte har behörighet, kunskap eller certifiering för.

Samverkan & Kärnvärden

En strukturerad samarbetsform i byggbranschen där beställare, byggföretaget, installatörer, konstruktörer och andra yrkesgrupper och aktörer gemensamt löser ett byggprojekt med kunds intresse som fokus.

Tillsammans är vi ett team under hela byggprocessen – alla våra underentreprenörer och yrkesgrupper ställer upp för varandra och jobbar mot samma mål med öppna kort.

På så vis tas allas yrkeskunskaper tillvara och vi använder våra resurser effektivt med största möjliga kundnytta som fokus. Traditionella motparter i projektet blir samarbetspartner inför varandra med er som byggherre i fokus.

Bli En Av oss

Har du en lång erfarenhet, självgående och vill veta mer om hur det är att arbeta hos oss så är en spontanansökan via formuläret här nedan en bra början. 

Har du lång bakgrund som snickare med erfarenhet av platsansvar & projektansvar får du också gärna kontakta oss här nedan.

Lanner Bygg